Стр 1

Висше образование в Дания

 

Дания предоставя неограничени възможности за обучение на студентите от България. Висшето образование в страната е безплатно за български студенти от началото на 2007г. и единствените разходи са за настаняване и издръжка.

Висшите учебни заведения в страната са с международна насоченост и предлагат широк спектър от учебни програми и индивидуални образователни курсове на английски език, което значително улеснява учебния процес и всекидневното общуване. Образователната система има дългогодишна академична традиция и се характеризира с динамичен стил на преподаване и отлични научни постижения.

Висшите образователни институции следват европейската система за трансфер на акеадемични кредити (ECTS), която осигурява свободно придвижване на студенти в международния сектор на висшето образование. Това дава възможност взетите курсове и кредити да бъдат прехвърлени в други колежи и университети по света.

Студентите в Дания имат право на 10 работни часа на седмица, като заплащането е около 12-15 евро на час. 
Направи запитване
 
Work and Travel USA Какво е WAT Защо с American Dream? Цена на програмата Основни етапи и документи - Пет стъпки и си в САЩ! Работни оферти За правата на участника в САЩ Студентски кредит Галерия Специални оферти Промо Празнични Last minutes Полезни връзки Посолства Времето по света Разписание Роуминг Валутни курсове Карти за метрото Времеви зони Дестинационна информация Права на пътниците Услуги Визови услуги Образование в чужбина Висше образование в чужбина Ферми във Великобритания За програмата Защо с Jssina? Въпроси, цена на програмата Work & Travel Холандия Работа в хотели и ресторанти За програмата Кой може да участва Цена на програмата Работа на речни круизни кораби За програмата Кой може да участва Работни позиции
2023, Всички права запазени. Висше образование в Дания
Политика за защита на личните данни