Защо с American Dream?


American Dream e агенция, специализирана в организирането на студентски бригади и младежки програми.
Основана е през месец Септември 2003 г. и оттогава досега си партнира с някои от най-големите американски агенции за културен обмен.

Наши партньори са:  AWE (American Work Experience); UWT (United Work and Travel);
 

  • American Dream е създадена от студенти и е предназначена за студенти.
  • Ние осигуряваме пълно съдействие при изготвяне на целия набор от документи за кандидатстване по програмата абсолютно БЕЗПЛАТНО. По време на престоя Ви бъдете сигурни, че ще имате пълна подкрепа от нас, както и 24-часов съпорт от представител на спонсорa Ви!
  • Залагаме на персонално отношение и добра комуникация с клиента. Можем да Ви насочим към определена локация или работодател, от които предишни студенти са били доволни, както и да Ви дадем телефони на наши участници за повече информация!
  • При нас получавате всички услуги на едно място - от намирането на работна оферта до връщане на удържаните данъци, както и безплатни магистратури в Швеция и Дания !
  • Избирате оферта по Ваш избор, съобразена с Вашите индивидуални желания и трудов опит. Имате бърз и лесен достъп към базата ни данни измежду над 200 US работодатели. След провеждане на интервю с избраният от Вас работодател можете НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНО да се откажете от офертата по която кандидатствате и да търсим нова!
  • В случай, че не си изберете нито една от нашите работни оферти, ние ще Ви възстановим платената сума за програмата на 100%!
  • Аmerican Dream е дългогодишен партнъор с американски работодатели с доказан успех при работата им с J1-студенти.
  • Можете да разчитате на млад, динамичен и мотивиран екип, който е запознат с програмата от първа ръка. Всеки един от нас е бил поне веднъж в САЩ на студентска бригада - а някои дори и 5-6 пъти!                      
  • Ние знаем какво Вие искате и какво да Ви предложим за да останете доволни!


Програма Work&Travel USA сама по себе си е едно приключение.
Шансът да почуствате Американският начин на живот, да посетите едни от най-забелижимите туристически дестинации и да се запознаете с хора от цял свят е нещо,
което не трябва да изпускате.
Възползвайте се от факта, че сте студент и от привилегиите на студентският Ви статут.
Ние ще сме до Вас и ще Ви подкрепяме през всеки един етап.


 


 
Work and Travel USA Какво е WAT Защо с American Dream? Цена на програмата Основни етапи и документи - Пет стъпки и си в САЩ! Работни оферти За правата на участника в САЩ Студентски кредит Галерия Специални оферти Промо Празнични Last minutes Полезни връзки Посолства Времето по света Разписание Роуминг Валутни курсове Карти за метрото Времеви зони Дестинационна информация Права на пътниците Услуги Визови услуги Образование в чужбина Висше образование в чужбина Ферми във Великобритания За програмата Защо с Jssina? Въпроси, цена на програмата Work & Travel Холандия Работа в хотели и ресторанти За програмата Кой може да участва Цена на програмата Работа на речни круизни кораби За програмата Кой може да участва Работни позиции
2023, Всички права запазени. Защо с American Dream?
Политика за защита на личните данни