Защо с American Dream?


American Dream e агенция, специализирана в организирането на студентски бригади и младежки програми.
Основана е през месец Септември 2003 г. и оттогава досега си партнира с някои от най-големите американски агенции за културен обмен.

Наши партньори са:  AWE (American Work Experience); UWT (United Work and Travel);
 

  • American Dream е създадена от студенти и е предназначена за студенти.
  • Ние осигуряваме пълно съдействие при изготвяне на целия набор от документи за кандидатстване по програмата абсолютно БЕЗПЛАТНО. По време на престоя ви бъдете сигурни, че ще имате пълната подкрепа от нас, както и 24-часов съпорт от представител на спонсорa ви!
  • Залагаме на персонално отношение и добра комуникация с клиента. Можем да те насочим към определена локация или работодател, където предишни студенти са били доволни, както и да ти дадем телефони на наши участници за повече инфо!
  • При нас получаваш всички услуги на едно място - от намирането на работна оферта до връщане на удържаните данъци, както и безплатни магистратури в Швеция и Дания !
  • Избирате оферта по ваш избор, съобразена с вашите индивидуални желания и трудов опит. Имате бърз и лесен достъп към базата ни данни измежду над 200 US работодатели. След провеждане на интервю с избраният от вас работодател можете НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНО да се откажете от офертата по която кандидатствате и да ви търсим нова!
  • В случай, че не си избереш нито една от нашите работни оферти, ние ще ти възстановим платената сума за програмата на 100%!
  • Аmerican Dream е дългогодишен партнъор с американски работодатели с доказан успех при работата им с J1-студенти.
  • Можеш да разчиташ на млад, динамичен и мотивиран екип, който е запознат с програмата от първа ръка. Всеки един от нас е бил поне веднъж в САЩ на студентска бригада - а някои дори и 5-6 пъти! Ние знаем какво вие искате и какво да ви предложим за да останете доволни!


Програма Work&Travel USA сама по себе си е едно приключение.
Шансът да видиш Американският начин на живот, туристическите атракции и да се запознаеш с хора от цял свят е нещо,
което не трябва да изпускаш.
Възползвай се от факта, че си студент и от привилегиите, които ти дава студентския ти статут.
Ние ще сме до теб и ще те подкрепяме през всеки един етап.
Applicants should understand that the program's stipend or wages might not cover all of the program expenses, and applicants should bring additional personal funds to cover living expenses.
Светът те очаква, за да го опознаеш и завладееш. А ти какво още чакаш?


 


 
Work and Travel USA Какво е WAT Защо с American Dream? Цена на програмата Основни етапи и документи - Пет стъпки и си в САЩ! Работни оферти За правата на участника в САЩ Студентски кредит Галерия Специални оферти Промо Празнични Last minutes Полезни връзки Посолства Времето по света Разписание Роуминг Валутни курсове Карти за метрото Времеви зони Дестинационна информация Права на пътниците Услуги Визови услуги Образование в чужбина Висше образование в чужбина Ферми във Великобритания За програмата Защо с Jssina? Въпроси, цена на програмата Work & Travel Холандия Работа в хотели и ресторанти За програмата Кой може да участва Цена на програмата Работа на речни круизни кораби За програмата Кой може да участва Работни позиции
2019, Всички права запазени. Защо с American Dream?
Политика за защита на личните данни