Стр 1

University of Sunderland

Местоположение: Sunderland
www.sunderland.ac.uk

Местоположение:
The University of Sunderland се намира в Съндърланд в североизточната част на Англия - район, известен със своята история, култура и красива природа. Съндърланд е малък, гостоприемен и спокоен град с 350,000 жители. В града има много абатства, замъци и прекрасно крайбрежие и с богатото си и интересно културно наследство, Съндърланд е превъзходно място за обучение. В града  се намира фамилната къща на предците на първия президент на САЩ, Джордж Вашингтон. Животът там има своите предимства, най-важно, сред които е това, че не изисква големи капиталовложения за живот и обучение. Като цяло северна Англия е почти 2 до 3 пъти по-евтина от южна Англия.
 
За Университета:
The University of Sunderland е един от водещите съвременни университети във Великобритания и обучава близо 18 500 редовни студенти от цял свят. Университетът е класиран като "най-добрия нов университет в Англия" (вестник „The Guardian”), "най-добрия нов университет във Великобритания за научни изследвания" и „един от 20-те най-добри университета в страната според нивото на удовлетворение на студентите” (вестник „The Times”).

The University of Sunderland съществува от 1901 година. Ключът към това дълголетие е в способността му да се приспособява към промените. The University of Sunderland е иновативен университет с напредничаво мислене и висок стандарт на преподаване и научни изследвания. Учебното заведение се радва на растящата популярност и има силни връзки с индустрията и бизнеса, като работи в тясно сътрудничество с някои от водещите компании в света. Нивото на заетост на завършилите University of Sunderland е 94% и не е никак изненадващо че си е спечелил завидна репутация на предприемчив университет.

The University of Sunderland е единственият британски университет обособил регионален офис за взаимовръзка и инструктаж за нуждите на по-голяма част от европейските страни и източното Средиземноморие, разположен в Атина, Гърция.

База:
Университетът има два кампуса - един в центъра на града и още един по северните поречия на река Уеър. Всички студенти имат достъп до CitySpace - новият GBP 12 милионен ултра модерен спортен център с първокласни спортни и развлекателни съоръжения. В базата на университета им закрити тенис кортове, спортни площадки и открити игрища с изкуствена трева и лекоатлетически съоръжения. Предлагат се следните услуги: кариерно консултиране, финансова помощ, съдействие за настаняване, библиотеки, офис за подкрепа на международни студенти, безжичен интернет и електронна библиотека.

Настаняване:
Университетът разполага с модерни, специално пригодени за настаняване на студенти жилищни сгради, разположени на 2.5 км. от центъра на града. За студентите първа година и за докторантите са гарантирани места в едно от петте студентски общежития. Общежитията разполагат с напълно оборудвани кухни и перални съоръжения. Застраховката на лични вещи е включена в наемната цена, както и безплатен безжичен достъп до интернет. Съндърланд е сред най-евтините места за следване във Великобритания, с цени за общежитията около GBP 192 – GBP 320 на месец.

Програми:
Английски език
Бизнес и Мениджмънт
География
Дизайн
Журналистика и ПР
Здравеопазване
Изтория, Политика и Религия
Инженерство
Компютри
Медицинско дело
Образование
Околна среда и Безопасност
Право
Преподаване на английски език
Психология
Радио
Социални науки
Спорт
Танци, Актьорско майсторство и Музика
Телевизия, Видео и Нови медии
Туризъм
Фармация
Филмови науки и Медия
Фотография
Човешки ресурси
Чужди Езици
и други
 
Направи запитване
 
Work and Travel USA Какво е WAT Защо с American Dream? Цена на програмата Основни етапи и документи - Пет стъпки и си в САЩ! Работни оферти За правата на участника в САЩ Студентски кредит Галерия Специални оферти Промо Празнични Last minutes Полезни връзки Посолства Времето по света Разписание Роуминг Валутни курсове Карти за метрото Времеви зони Дестинационна информация Права на пътниците Услуги Визови услуги Образование в чужбина Висше образование в чужбина Ферми във Великобритания За програмата Защо с Jssina? Въпроси, цена на програмата Work & Travel Холандия Работа в хотели и ресторанти За програмата Кой може да участва Цена на програмата Работа на речни круизни кораби За програмата Кой може да участва Работни позиции
2023, Всички права запазени. University of Sunderland
Политика за защита на личните данни