Стр 1

University of Derby

Местоположение: Derby
За университета
Сред студентите University of Derby e известен като прототип на модерен университет, поради големите суми, които инвестира за изграждането и оборудването на учебните си помещения. Три са факултетите в университета - Бизнес, компютри и право; Изкуства, дизайн и технологии; и Образование, здравни и точни науки. През 2006 год. Принц Чарлз и херцогинята на Корнуол официално откриват базата в Бъкстон, а през 2007 год. сградата на факултета по изкуства, дизайн и технологии е официално открита от собственика на „Върджин”, милиардера Сър Ричард Брансън.  Университетът има отлични връзки с бизнес средите, което осигурява изключително високо ниво на реализация на завършилите студенти.
 
Местоположение
The University of Derby е удобно разположен в централната част на Великобритания, на два часа път северно от Лондон. Дерби е оживен, мултинационален град с голямо разнообразие от магазини, ресторанти, театри, кина и спортни зали. Студентите го предпочитат заради качествените забавления, които предлага на сравнително по-ниски цени от тези в големите градове. Националният парк „Пийк Дистрикт” е само на 30 мин. път от градчето и е чудесно място за отмора сред природата. Очарователният му пейзаж е идеален за разходки и планински спортове като алпинизъм, скално катерене и маунтинбайк.
 
Ключови факти 
- Първокласни специализирани факултети
- Приемни дати през септември и януари
- 90% реализация/ продължаващо обучение на завършилите студенти
- Отлична система за студентски стаж в редица програми  
 
База
Асоциация на международните студенти
 - Безплатна опознавателна седмица за международните студенти
Езикова лаборатория
Център за кариерно развитие
Безплатен интернет достъп в общежитията 
 
Програми
- Бизнес
- Дизайн
- Екология
- Здравни науки
- Изящни, приложни и сценични изкуства
- Компютърни науки
- Криминология
- Образование
- Право
- Психология
- Социални и Терапевтични Грижи
- Спортни науки
- Строителство и Архитектурен Дизайн
- Технологии
- Туризъм
- Хуманитарни науки
 
Изисквания за владеене на английски език

UNDERGRADUATE
• TOEFL (IBT) 80
• IELTS 6.0
 
POSTGRADUATE
• TOEFL (IBT)  92-93
• IELTS 6.5 – 7.0
Направи запитване
 
Work and Travel USA Какво е WAT Защо с American Dream? Цена на програмата Основни етапи и документи - Пет стъпки и си в САЩ! Работни оферти За правата на участника в САЩ Студентски кредит Галерия Специални оферти Промо Празнични Last minutes Полезни връзки Посолства Времето по света Разписание Роуминг Валутни курсове Карти за метрото Времеви зони Дестинационна информация Права на пътниците Услуги Визови услуги Образование в чужбина Висше образование в чужбина Ферми във Великобритания За програмата Защо с Jssina? Въпроси, цена на програмата Work & Travel Холандия Работа в хотели и ресторанти За програмата Кой може да участва Цена на програмата Работа на речни круизни кораби За програмата Кой може да участва Работни позиции
2023, Всички права запазени. University of Derby
Политика за защита на личните данни