Стр 1

The Professional Academy at TEC Copenhagen

Местоположение: Copenhagen
www.tec.dk

За академията
 
Професионалната академия в Копенхаген се помещава в Техническия образователен център (TEC). TEC е колеж с дългогодишна история, който предоставя качествено образование, съобразено с нуждите и предизвикателствата на бъдещето. Създаден е през 2001г. в резултат от сливането на шест технически института в столицата, най-древният от които датира от 1871г. Броят на студентите в колежа е приблизително 4500, а членовете на факултета и администрацията са близо 700 души. TEC поддържа тесни работни отношения с много търговски предприятия с цел да подобри нивото на компетентност на кадрите, които подготвя. Центърът има 5 кампуса в града и всички предоставят отлични условия за обучение и отдих.

Местоположение


Копенхаген е една от най-очарователните Европейски столици, датираща от 1167г. Градът е с население от близо 1 милион и е седалище на датската монархия и парламент. Тук в двореца Амалиенборг, живее Кралица Маргрете II. Средновековният център на града излъчва неповторимо очарование, а улиците са шумни и оживени като във всеки модерен увлекателен метрополис. В Копенхаген гарантирано ще си прекарате добре – има многобройни зелени паркове, живописни канали и слънчеви плажове. Нощният живот кипи до зори, а кратките разстояния в града улесняват

придвижването пеша. Тук е най-дългата централна пешеходна улица в Европа - Стрьоет, която ще ви изкуши с прекрасните си магазини и бутици. Можете да посетите увеселителния парк Тиволи, по чието подобие е построен Дисниленд. Музеят на викингите, статуята на малката русалка и пивоварната на Карлсберг са други известни атракции в града.

Програми

Academy Profession Degree in Information Technology & Electronics Engineering 

Изисквания за прием

Диплома за завършено средно образование.
Английски език: За професионална диплома - iBTOEFL (83 точки) или IELTS (6.0) и други квалификации за средно ниво на владеене на езика. Обучението започва през септември или февруари, а крайния срок за подаване на документите е съответно 15 март или 15 септември. 
Направи запитване
 
Work and Travel USA Какво е WAT Защо с American Dream? Цена на програмата Основни етапи и документи - Пет стъпки и си в САЩ! Работни оферти За правата на участника в САЩ Студентски кредит Галерия Специални оферти Промо Празнични Last minutes Полезни връзки Посолства Времето по света Разписание Роуминг Валутни курсове Карти за метрото Времеви зони Дестинационна информация Права на пътниците Услуги Визови услуги Образование в чужбина Висше образование в чужбина Ферми във Великобритания За програмата Защо с Jssina? Въпроси, цена на програмата Work & Travel Холандия Работа в хотели и ресторанти За програмата Кой може да участва Цена на програмата Работа на речни круизни кораби За програмата Кой може да участва Работни позиции
2023, Всички права запазени. The Professional Academy at TEC Copenhagen
Политика за защита на личните данни