Стр 1

The Professional Academy at Odense Technical College

Местоположение: Одензе
www.ots.dk
За академията

Професионалната академия в Одензе e известна с високия стандарт на образование, който предлага на международните  студенти. Програмите са от областта на техническите науки. Наред с учебния материал, програмите имат за цел да развият и личните способности на студентите – техните комуникативни умения и общи бизнес познания. Преподавателите са високо квалифицирани, наложили са неформалния стил на обучение и насърчават активното участие на студентите в учебния процес. Академията се помещава в модено обзаведена съвременна сграда и използва високотехнологични учебни средства, включително безжична интернет връзка.    

Местоположение

Академията е разположена в Техническия Колеж в сърцето на Одензе – третият по големина град в Дания. Одензе е известен като студентския град в страната и е родно място на Ханс Кристиан Андерсен.Нощният живот кипи по тесните пешеходни улички с многобройни барове с музика на живо, театри, кина, и концертни зали. Възможностите за спорт са неограничени – с редица специализирани клубове по баскетбол, тенис, бадминтон и хокей на лед.

Програми

- BSc in Architectural Technology & Construction Management
 
 
 
 
- Academy Profession Degree in Multimedia Design & Communication

Изисквания за прием

Диплома за завършено средно образование.
Добро ниво на владеене на английски език - приемат се резултати от изпитите TOEFL, IELTS или Oxford Placement. 
Направи запитване
 
Work and Travel USA Какво е WAT Защо с American Dream? Цена на програмата Основни етапи и документи - Пет стъпки и си в САЩ! Работни оферти За правата на участника в САЩ Студентски кредит Галерия Специални оферти Промо Празнични Last minutes Полезни връзки Посолства Времето по света Разписание Роуминг Валутни курсове Карти за метрото Времеви зони Дестинационна информация Права на пътниците Услуги Визови услуги Образование в чужбина Висше образование в чужбина Ферми във Великобритания За програмата Защо с Jssina? Въпроси, цена на програмата Work & Travel Холандия Работа в хотели и ресторанти За програмата Кой може да участва Цена на програмата Работа на речни круизни кораби За програмата Кой може да участва Работни позиции
2023, Всички права запазени. The Professional Academy at Odense Technical College
Политика за защита на личните данни