Стр 1

The Professional Academy at Aarhus Technical College

Местоположение: Aarhus
www.ats.dk
За академията

Професионалната академия в Техническия колеж в Орхус е новаторска институция с многогодишен опит в разработването на образователни програми, практично ориентирани към нуждите на индустрията. Институцията работи съвместно с няколко елитни спортни клуба в Орхус и предоставя уникалната възможност на спортистите да комбинират тренировките си с професионално обучение в някоя от програмите по-долу. В академията има около 850 студенти.  

Местоположение

Академията е разположена в Техническия Колеж в Орхус, вторият по големина град в Дания с близо 300 000 жители. Орхус е известен като „най-малкият голям град в света” и е едно от най-древните пристанища в северна Европа. Градът е популярен с ежегодния си международен културен фестивал, старинния си латински квартал и музея за съвременно изкуство Арос. В Орхус учат близо 40 000 студенти от цял свят.

Програми

BSc in Architectural Technology & Construction Management  
 
Academy Profession Degree in Multimedia Design & Communication 
 
Изисквания за прием

Диплома за завършено средно образование.
Aнглийски език: iBTOEFL (80 точки); IELTS (6.0); и други квалификации за средно ниво на владеене на езика.  
Обучението започва в края на aвгуст, а програмата по мултимедиен дизайн стартира и в края на януари.  
Направи запитване
 
Work and Travel USA Какво е WAT Защо с American Dream? Цена на програмата Основни етапи и документи - Пет стъпки и си в САЩ! Работни оферти За правата на участника в САЩ Студентски кредит Галерия Специални оферти Промо Празнични Last minutes Полезни връзки Посолства Времето по света Разписание Роуминг Валутни курсове Карти за метрото Времеви зони Дестинационна информация Права на пътниците Услуги Визови услуги Образование в чужбина Висше образование в чужбина Ферми във Великобритания За програмата Защо с Jssina? Въпроси, цена на програмата Work & Travel Холандия Работа в хотели и ресторанти За програмата Кой може да участва Цена на програмата Работа на речни круизни кораби За програмата Кой може да участва Работни позиции
2023, Всички права запазени. The Professional Academy at Aarhus Technical College
Политика за защита на личните данни