Стр 1

Swiss Education Group

 
Водещ швейцарски образователен консорциум за обучение по туристически мениджмънт
 


Swiss Education Group се състои от общо 6 колежа - SHMS, Swiss Hotel Management School в Кoу/Монтрьо и Лейзин; HIM, Hotel Institute в Монтрьо; IHTTI School of Hotel Management в Нюшател и Cesar Ritz в Бриг и Буваре. Всички колежи гарантират на своите възпитаници първокласно образование в областта на хотелския мениджмънт и туризма, съчетано с високите стандарти на швецарския мениджмънт.
 
От създаването на първото си училище през 1985г. към момента Swiss Education Group е най-големия доставчик на образователни услуги в сферата на хотелиерството и туризма на английски език в Швейцария. Консорциумът остава верен на академичните традиции, но се фокусира и върху практичните аспекти в хотелския мениджмънт като отговоря на изискванията на съвременния  бизнес.

Колежите от SEG предлагат широка гама от бакалавърски и магистърски програми, както и следдипломни квалификации в следните области: хотелиерство, туризъм, събитиен мениджмънт и бизнес управление. Програмите се преподават на английски език и съчетават швейцарското ноу хау в хотелиерството и туризма с теорията на управлението. Бакалавърските програми включват две работни платени практики в Швейцария или в чужбина (за стажове в Швейцария заплатата е около CHF 2100 на месец).

Програмите отговарят на нуждите на туристическата индустрия и гарантират успешна реализация на международния пазар на труда. SEG се радва на отлични партньорства с много реномирани световни хотелски вериги. Те предоставят консултации по учебното съдържание и дават възможност на студентите да придобият практически опит чрез стажове с продължителност от 8-12 месеца.

Два пъти годишно SEG организира международно кариерно изложение, в което участват над 70 от водещите международни туристически компании, сред които: Radisson, Hilton, Star Woods, Kempinski, Best Western, Holiday Inn, Hyatt; Fairmont; Accor Group; M?venpick, Ritz-Carlton, Marriot и Shangri-La и др. По този начин представители на индустрията получават уникалната възможност да се срещнат с повече от 2000 висококвалифицирани студенти, които имат не само отлични познания, но и практически опит, придобит по време на стажовете.

В колежа се обучават студенти от 80 държави. SEG има над 12 000 възпитаници по цял свят - атестация за успеха на учебните програми.

За колежите:

Cеsar Ritz Colleges Switzerland
Cеsar Ritz Colleges разполага с две учебни бази в космополитен стил, разположени в красивия район Valais, съответно във френската и немската част на Швейцария. Базата в Le Bouveret е разположена на брега на Женевското езеро във френскоговорящия летен курорт. Базата в Бриг се намира близо до връх Матерхорн, в най-големия немско-говорящ град в региона Valais и в подножието на известните ски курорти Зермат и Саас-Фе на 2 часа с влак от Милано и Цюрих. Колежът е специализиран в хотелиерството, туризма и кулинарното изкуство.

Програми:
Swiss Higher Diploma in Hotel and Tourism Management
Bachelor of International Business in Hotel & Tourism Management
Postgraduate Diploma in International Hospitality Management
Master of Arts of International Business in Hotel & Tourism Management
Master of Science in International Hospitality Management
Advanced Certificate in Culinary Arts
Foundation Degree Culinary Studies
Bachelor Culinary Arts

Hotel Institute Montreux
Hotel Management Institute е разположен в сърцето на оживения град Монтрьо на брега на Женевското езеро. HIM има отлична репутация в световен мащаб за предоставяне на образователни програми на изключително ниво. Програмите на HIM комбинират ценно швейцарско ноу-хау с американски управленски опит. Колежът е специализиран в  хотелския мениджмънт и бизнеса.

Програми:
Diploma Hotel Operations Management
Higher Diploma Hotel Management
Bachelor of Business Administration in Hotel, Restaurant & Resort Management  
Post Graduate Diploma Hotel Management
MBA

International School of Hotel Management, IHTTI

International School of Hotel Management е малък, бутиков колеж с около 200 студенти,  разположен в сградата на бивш 5-звезден хотел в сърцето на университетския град Нюшател. Най-голямото богатство на IHTTI са неговите студенти, които заемат високи управленски позиции в международния туристически бранш. Колежът е специализиран в областта на хотелския мениджмънт и дизайна.  

Програми:
Certificate in Food and Beverage Operations  
Diploma in Hotel Operations Management & Technology
Higher Diploma in Hospitality & Design Management
BA International Hospitality & Design Management
Postgraduate Diploma in Hospitality & Design Management

Swiss Hotel Management School
SHMS е най-големия колеж за хотелски мениджмънт с преподаване на английски език в Швейцария. В двете бази, някогашни 5-звездни хотели, разположени високо в Алпите - в Коу и Лейзин, се обучават студенти от над 65 националности. Колежът е специализиран в оперативния мениджмънт и тук студентите имат възможността да менажират собствен СПА център.

Програми
Diploma Hotel Operations Management
Postgraduate Diploma Hotel Operations Management
Higher Diploma Hospitality Management
Higher Diploma Hospitality & Events Management
BA Hospitality Management
BA Hospitality & Events Management
BA Events Management
Postgraduate Diploma Hotel Management
Postgraduate Diploma Hotel Operations Management
Postgraduate Diploma Events Management
MA Int'l Hospitality Management
MA on-line Int'l Hospitality Management
Master of Business Administration in Hotel, Resort & Spa Management
 
 

Направи запитване
 

Начало
За нас
Галерия
Партньори
Контакти
Самолетни билети
Връщане на данъци
Визови услуги
Висше образование в чужбина
Work and Travel USA
Какво е WAT
Защо с American Dream?
Цена на програмата
Етапи и документи
Работни оферти
За правата на участника в САЩ
Студентски кредит
Галерия
Ферми във Великобритания
За програмата
Защо с Jssina?
Въпроси, цена
Галерия с нашите ферми
Работа на речни круизни кораби
За програмата
Кой може да участва
Работни позиции
Работа в хотели и ресторанти
За програмата
Кой може да участва
Цена на програмата
Полезни връзки
Посолства
Времето по света
Разписание
Роуминг
Валутни курсове
Карти за метрото
Времеви зони
Дестинационна информация
Права на пътниците
2024, Всички права запазени. Swiss Education Group
Политика за защита на личните данни