Стр 1

Canterbury Christ Church University

Местоположение: Canterbury
 
     
За университета
Canterbury Christ Church University е модерна институция, известна не само с качествените си и разнообразни академични програми, но и с топлата и предразполагаща атмосфера, която предлага на своите студенти. CCCU е специализиран в областта на науките по бизнес, медии, комуникации, музика, изкуство, образование и социални грижи. Университетът е изградил отлични взаимоотношения с много академични институции в Америка, Канада и 20 Европейски държави, и предлага неограничени възможности за студентски обмен. Класиран е 27-мо място по качество на образованието и на 22-ро място като предпочитан от студентите университет сред 129 институции в страната.

Местоположение
Основната база се намира само на няколко минути пеша от историческия център на Кентърбъри - един от най-популярните градове във Великобритания, годишно посещаван от над 2.5 милиона туристи. Кентърбъри е известен със средновековните си паметници на културата, като основен търговски център в Кент, и с ежегодния си културен фестивал с над 200 събития. Градчето, в което 25% от населението са студенти е идеално разположено на час и половина път с влак от Лондон, и само на 3 часа от прекрасната френска столица - Париж. 
 
База
*  4 кампуса - Canterbury, Broadstairs, Folkenstone и Medway
GBP 35 мил. вложени инвестиции в обновяване на учебната база
Професионални и отзивчиви лектори
Кариерен, здравен и финансов център
*  Офис за международни студенти
*  Отлична спортна база
Богат културен календар
Изобилна библиотека
Възможност за Подготвителна година
 
Програми 
- Английски и чужди езици
- Бизнес, маркетинг и реклама
- Ветеринарни науки
- Визуални и театрални изкуства
- География и естествени науки
- Детско развитие
- Информационни технологии
- Екология
- Здраве и социални грижи
- История и американски науки
- Компютри
- Медия, култура и комуникации
- Музика и танци
- Образование
- Приложни социални науки
- Професионално развитие
- Психология
- Социология 
- Счетоводство и финанси
- Съдебна медицина и криминология
- Теология и религиозни науки
- Туризъм, спорт и отдих
- Филмово изкуство, радио и телевизия

Стипендии и студентски заем
Университетът отпуска стипендия от около 800 британски лири на година за студентите от страните в ЕС, които наред с това могат да кандидатстват и за студентски заем от британското правителство.

Настаняване
Всички международни студенти, които учат за бакалавър или магистър имат право да се настанят в резиденция към университета, като възможностите са различни: апартамент в центъра на града, общежитие в самата база на университета и къщи, които са собственост на университета и се намират в непосредствена близост (за студенти в магистърските програми). Студентите имат възможност за настаняване и в грижливо подбрани семейства на удобно разстояние от учебната база.

 

Изисквания за владеене на английски език
 
Бакалавърски програми
Магистърски програми
IELTS
6.0
6.5
TOEFL (PBT)
550
570
TOEFL (CBT)
213
230
Други
CAE
CPE
Направи запитване
 
Work and Travel USA Какво е WAT Защо с American Dream? Цена на програмата Основни етапи и документи - Пет стъпки и си в САЩ! Работни оферти За правата на участника в САЩ Студентски кредит Галерия Специални оферти Промо Празнични Last minutes Полезни връзки Посолства Времето по света Разписание Роуминг Валутни курсове Карти за метрото Времеви зони Дестинационна информация Права на пътниците Услуги Визови услуги Образование в чужбина Висше образование в чужбина Ферми във Великобритания За програмата Защо с Jssina? Въпроси, цена на програмата Work & Travel Холандия Работа в хотели и ресторанти За програмата Кой може да участва Цена на програмата Работа на речни круизни кораби За програмата Кой може да участва Работни позиции
2023, Всички права запазени. Canterbury Christ Church University
Политика за защита на личните данни