Стр 1

Bournemouth University

   
За университета
Bournemouth University е иновaтивна образователна институция с първокласно разработени академични програми, които дават отлична преднина на студентите в професионалното им развитие. Университетът е сред лидерите по отношение на ниво на реализация на завършилите студенти. В академичните класации е на 56-то място oт 113 институции според Times Good UK University Guide, като факултетът по туризъм е признат за водещ във Великобритания, а центъра за компютърна анимация заема челната позиция в страната.

Местоположение
Университетът има 2 кампуса в съседните Борнмут и Пул на южното крайбрежие на Англия на протока Ла Манш. Двата града са изключително популярни туристически дестинации поради сравнително по-мекия си климат, приятните плажове и красиви паркове. В Борнмут скуката не съществува-основното население са студенти от всички краища на света. Предпочитан е заради младежкия си облик, космополитната атмосфера и многото развлечения, които предлага. Пул е известен пристанищен град и рай за любителите на всички видове водни спортове.

База
- Първокласно оборудвани бази
- 24-часов достъп до компютърните зали
- Спортен център с фитнес, 4 тенис корта, танцови студия и крикет поле
- Безплатна опознавателна седмица за международните студенти

Програми   
- Агрономия
- Анимация
- Археология
- Бизнес мениджмънт
- Биология
- Журналистика
- Здравни грижи
- Изкуства
- Индустриален дизайн
- Инженерен дизайн
- Компютри
- Корпоративни комуникации
- Маркетинг
- Медия
- Музика
- Мултимедия и мрежи
- Право
- Продуктов дизайн
- Психология
- Софтуерни системи
- Социални грижи
- Спортен мениджмънт
- Сценични изкуства
- Счетоводство
- Събития и отдих
- Технологии
- Туризъм
- Търговия
- Финанси
- Хранене и Диететика
- Хуманитарни науки
- Юридически науки

Направи запитване
 
Work and Travel USA Какво е WAT Защо с American Dream? Цена на програмата Основни етапи и документи - Пет стъпки и си в САЩ! Работни оферти За правата на участника в САЩ Студентски кредит Галерия Специални оферти Промо Празнични Last minutes Полезни връзки Посолства Времето по света Разписание Роуминг Валутни курсове Карти за метрото Времеви зони Дестинационна информация Права на пътниците Услуги Визови услуги Образование в чужбина Висше образование в чужбина Ферми във Великобритания За програмата Защо с Jssina? Въпроси, цена на програмата Work & Travel Холандия Работа в хотели и ресторанти За програмата Кой може да участва Цена на програмата Работа на речни круизни кораби За програмата Кой може да участва Работни позиции
2023, Всички права запазени. Bournemouth University
Политика за защита на личните данни