Какво е WAT


Work and Travel USA е програма за международен културен обмен, разработена от Държавния Департамент на CAЩ през 1961г. Тя дава шанс на студенти редовно обучение да прекарат лятната си ваканция в САЩ, работейки в сферата на туризма и обслужването. От американска страна студентската бригада се администрира от спонсорираща организация, която се грижи за студентите по време на престоя им в САЩ. Всеки участник получава виза J1, която му дава право на легална работа в САЩ до четири месеца.
Част от районите в САЩ, които привличат най-много студенти са: Ню Йорк, Ню Джърси, Мериленд, столицата Вашингтон, Вирджиния, Уисконскин, Флорида, Калифорния и други. Най-често това са курорти, където активният сезон обхваща месеците май - септември.
Всяка година хиляди студенти от България участват и пътуват със студентска бригада - Work and Travel USA.


Кой може да участва?
• студент редовно обучение (бакалавър или магистър);
• от 18 до 28 години;
• с добро ниво на владеене на английски език.


Програмата Work and Travel USA ви дава уникалната възможност да направите презокеанско пътешествие и да се сдобиете с приятели от цял свят, да научите повече английски, да разширите мирогледа си и да разберете повече за себе си.
Ще опознаете американския начин на живот и ще споделите своята собствена култура и традиции.

Прекосете океана и ще се върнете различни!
 

 
Work and Travel USA Какво е WAT Защо с American Dream? Цена на програмата Основни етапи и документи - Пет стъпки и си в САЩ! Работни оферти За правата на участника в САЩ Студентски кредит Галерия Специални оферти Промо Празнични Last minutes Полезни връзки Посолства Времето по света Разписание Роуминг Валутни курсове Карти за метрото Времеви зони Дестинационна информация Права на пътниците Услуги Визови услуги Образование в чужбина Висше образование в чужбина Ферми във Великобритания За програмата Защо с Jssina? Въпроси, цена на програмата Work & Travel Холандия Работа в хотели и ресторанти За програмата Кой може да участва Цена на програмата Работа на речни круизни кораби За програмата Кой може да участва Работни позиции
2023, Всички права запазени. Какво е WAT
Политика за защита на личните данни