Висше образование в чужбина

 
Имаме удоволствието да Ви съобщим, че от 2012 г.  Америкън Дрийм е официален представител на  фирма Sky Lines във Варна. Sky Lines е специализирана агенция за консултации в областта на образованието в чужбина. Вече близо десет години Скай Лайнс помагат на българските ученици и студенти да се ориентират в полето на образованието зад граница и да направят възможно най-добрия избор за бъдещето си.

Целта ни е да консултираме клиентите си според личните им качества и индивидуалните им желания, за да изберем най-подходящия за тях път на развитие в сферата на науките.

В съвременния конкурентен и динамично развиващ се свят висшето образование е един от ключовите фактори за развитието и професионалната реализация на всеки човек.

Следването в престижен университет и придобиването на международно признатa дипломa са необходими условия за онези, които имат сериозни намерения и цели по отношение на  бъдещата си кариера.  В тази връзка искаме да ви обърнем специално внимание на University of Malmo, Швеция, където бакалавърските и магистърските програми са абсолютно безплатни. 
Повече информация може да получите на сайта на университета:  www.mah.se/english  

Не се притеснявайте да дойдете в офиса на Америкън Дрийм, ние ще ви помогнем  абсолютно безплатно при кандидатстването и подготвянето на необходимите документи . Тук можете да видите всички университети, които предлагаме в съответната държава.Австрия
wat Work and travel


Великобритания
wat Work and travel
средно и висше образование в Англия

Дания
wat Work and travel
висше образование безплатно за български студенти

Италия
wat Work and travel
висше образование в Италия

Франция
wat Work and travel
висше образование във Франция

Холандия
wat Work and travel
висше образование в Холандия

Германия
wat Work and travel
висше образование в Германия

Швейцария
wat Work and travel
висше образование в сферата на туризма в най-добрите колежи в Швейцария

Швеция
wat Work and travel
безплатно образование за студенти от ЕС

 
Work and Travel USA Какво е WAT Защо с American Dream? Цена на програмата Основни етапи и документи - Пет стъпки и си в САЩ! Работни оферти За правата на участника в САЩ Студентски кредит Галерия Специални оферти Промо Празнични Last minutes Полезни връзки Посолства Времето по света Разписание Роуминг Валутни курсове Карти за метрото Времеви зони Дестинационна информация Права на пътниците Услуги Визови услуги Образование в чужбина Висше образование в чужбина Ферми във Великобритания За програмата Защо с Jssina? Въпроси, цена на програмата Work & Travel Холандия Работа в хотели и ресторанти За програмата Кой може да участва Цена на програмата Работа на речни круизни кораби За програмата Кой може да участва Работни позиции
2023, Всички права запазени. Висше образование в чужбина
Политика за защита на личните данни