Стр 1

Тhe Business Academy Copenhagen North

Местоположение: Copenhagen
www.cphnorth.dk
 
За академията

С избора да продължите образованието си в бизнес академията на Копенхаген вие избирате да учите в една вдъхновяваща, интернационална атмосфера в северната част на датската столица. В академията има общо 900 студенти от 38 различни държави, а кампусът е оборудван с най-съвременни технологии, компютри и аудио-визуална техника и предоставя 24-часов достъп до учебните помещения. През двете години, които ще прекарате там, ще имате възможността да натрупате професионални знания и умения, да създадете нови познанства и приятелства и да посетите много красиви места. 

Местоположение

Копенхаген е една от най-очарователните Европейски столици, датираща от 1167г. Градът е с население от близо 1 милион и е седалище на датската монархия и парламент. Тук в двореца Амалиенборг, живее Кралица Маргрете II. Средновековният център на града излъчва неповторимо очарование, а улиците са шумни и оживени като във всеки модерен увлекателен метрополис. В Копенхаген гарантирано ще си прекарате добре – има многобройни зелени паркове, живописни канали и слънчеви плажове. Нощният живот кипи до зори, а кратките разстояния в града улесняват придвижването пеша. Тук е най-дългата централна пешеходна улица в Европа - Стрьоет, която ще ви изкуши с прекрасните си магазини и бутици. Можете да посетите увеселителния парк Тиволи, по чието подобие е построен Дисниленд. Музеят на викингите, статуята на малката русалка и пивоварната на Карлсберг са други известни атракции в града.

Програми

- Academy Profession Degree in Marketing Management 

- Academy Profession Degree in Service Management

- Academy Profession Degree in Multimedia Design & Communication

- Academy Profession Degree in Computer Science

- BA in International Sales & Marketing Management

- BA in Sports Management

- BA in Software Development

- BA in Web Development


Изисквания за прием 

Диплома за завършено средно образование.  
Английски език: За професионална диплома - iBTOEFL (80 точки) или IELTS (6.0)
За бакалавърските програми - iBTOEFL (88 точки) или IELTS (6.5)
Обучението започва през септември, а крайният срок за подаване на документите е 9 януари 2012 
Направи запитване
 
Work and Travel USA Какво е WAT Защо с American Dream? Цена на програмата Основни етапи и документи - Пет стъпки и си в САЩ! Работни оферти За правата на участника в САЩ Студентски кредит Галерия Специални оферти Промо Празнични Last minutes Полезни връзки Посолства Времето по света Разписание Роуминг Валутни курсове Карти за метрото Времеви зони Дестинационна информация Права на пътниците Услуги Визови услуги Образование в чужбина Висше образование в чужбина Ферми във Великобритания За програмата Защо с Jssina? Въпроси, цена на програмата Work & Travel Холандия Работа в хотели и ресторанти За програмата Кой може да участва Цена на програмата Работа на речни круизни кораби За програмата Кой може да участва Работни позиции
2023, Всички права запазени. Тhe Business Academy Copenhagen North
Политика за защита на личните данни